ジェミニやChatGPTのようなAIモデルの探求
皆さん、最近AIのことを色々調べていて、ジェミニやChatGPTのようなモデルに出会いました。これらがどう比較されるのか、また何が際立っているのか、皆さんの意見を聞きたいです。ぜひ感想を教えてください!
Kennedy Reeves
February 9, 2026 at 12:38 AM
皆さん、最近AIのことを色々調べていて、ジェミニやChatGPTのようなモデルに出会いました。これらがどう比較されるのか、また何が際立っているのか、皆さんの意見を聞きたいです。ぜひ感想を教えてください!
コメントを追加
コメント (8)
I've tried both and honestly, each has its perks. ChatGPT feels more conversational, while Gemini seems to focus on specific data tasks. Worth trying both for sure.
I find Gemini's answers sometimes too robotic, ChatGPT feels more natural. Anyone else experience that?
Honestly, I just use whatever's available on my phone. Both are cool, but I think the future is gonna bring some wild improvements!
Been using ChatGPT for writing help mostly. Gemini seems more data-science oriented but haven't explored much yet.
興味のある方のために、ChatGPTには非常に大きなコミュニティがあり、チュートリアルやプラグインのサポートに非常に役立っています。Geminiは今のところ控えめですが、可能性があります。
これらのAIツールのプライバシーについて心配している人は他にいますか?使うのは好きですが、自分のデータについては少しためらっています。
これら二つ以外の他のオプションを探したい場合は、ai-u.comで新しいまたはトレンドのツールをチェックすることもできます。
他の誰かはジェミニが時々技術的すぎると感じますか?ChatGPTは特に初心者にとってよりユーザーフレンドリーに感じます。