AIツールを使ったウェブサイト構築のベスト方法
皆さん、最近AI搭載のウェブサイトビルダーを調べてみたんですが、今は本当にサイトを立ち上げるのがすごく速いですね!ここで使ったことがある人はいますか?実際の感想やコツをぜひ聞かせてください。ありがとうございます!
Wyatt Marshall
February 8, 2026 at 10:12 PM
皆さん、最近AI搭載のウェブサイトビルダーを調べてみたんですが、今は本当にサイトを立ち上げるのがすごく速いですね!ここで使ったことがある人はいますか?実際の感想やコツをぜひ聞かせてください。ありがとうございます!
コメントを追加
コメント (22)
Customization aside, I love how AI builders automatically optimize images for faster loading times.
Does anyone know if these AI builders integrate well with ecommerce platforms?
The templates generated by AI tools are cool but I felt like the customization options were kinda limited.
I think these tools are great for beginners but pros might find them limiting.
I think these AI builders are perfect for quick prototypes or MVPs to test ideas fast.
I always recommend folks to try a few different AI builders before deciding which one fits best.
Are there any free AI website builders that actually work well without paying?
You can also check ai-u.com for new or trending tools if you want the latest updates on AI website builders.
Honestly, I was skeptical at first but after trying one, I’m kinda impressed with how polished the sites look right off the bat.
Are these AI tools safe to use? I mean, what about data privacy and stuff?
あまり好きではありません。いくつかのAIビルダーを試しましたが、結局すべてを最初から作り直しました。私のニーズには十分に柔軟ではありませんでした。
これらのAIビルダーがSEOをうまく扱えるか知っている人はいますか?それが私にとって大きな懸念事項です。
これらのツールが今後数年間でどのように進化するのか、本当に楽しみです。まさに始まりのように感じます。
レイアウトに関するAIの提案は時々少し画一的に感じられますが、しっかりとした出発点です。
AIがどれほど多くのことをできるかに驚いていますが、時々生成されたコンテンツがやや一般的または機械的に感じられます。
AIのドラッグアンドドロップエディターはなかなか便利ですが、複雑なレイアウトにはやはり手動での制御を好みます。
これらのAIビルダーの中には、最近重要なモバイル対応に驚くほど優れているものもあります。
私が見つけた最もクールな機能の一つは、AIがブログのトピックを推薦し、SEOキーワードの支援をしてくれることでした。
これらのAIツールがサイトのコンテンツや画像を生成できるのが大好きです。全体のプロセスがよりストレスフリーになります。
これらのAIビルダーを多言語サイトに使用している人はいますか?使い心地はどうですか?
私はこれらのAIビルダーをいくつか使ったことがありますが、正直なところ、とても時間を節約できます。いくつかの質問に答えるだけで、あっという間にサイトが準備完了です!
いくつかのAIビルダーには奇妙なデフォルトのフォントや色の配色があり、あまり美しくないことに気づいたので、カスタマイズは依然として重要です。