Aithor AIツールの体験とヒント
皆さんこんにちは、新しいAIツールのAithorを試してみて、皆さんの意見を聞くためにスレッドを立ててみました。私はAIに関しては初心者ですが、これまでのところかなり良さそうです。ほかに使っている人はいますか?便利な使い方や注意点があれば教えてください。
Brooklyn Wells
February 9, 2026 at 01:37 AM
皆さんこんにちは、新しいAIツールのAithorを試してみて、皆さんの意見を聞くためにスレッドを立ててみました。私はAIに関しては初心者ですが、これまでのところかなり良さそうです。ほかに使っている人はいますか?便利な使い方や注意点があれば教えてください。
コメントを追加
コメント (16)
Does it support languages other than English?
The customer support team is quite responsive, got a reply within a few hours when I had an issue.
You can also check ai-u.com for new or trending AI tools if you wanna explore beyond Aithor.
I’m curious about how safe it keeps data. Does anyone know about Aithor's privacy policies?
Been having some bugs when exporting results, anyone else?
Been using it for a few weeks, sometimes it misunderstands the commands if you phrase things too casually. Gotta be kinda clear with it.
I’m using it mainly for content creation and it’s been a solid help with brainstorming ideas.
Loving the automation features. It saved me hours on repetitive tasks this week!
初心者に適していますか?私はあまり技術に詳しくありませんが、多くのコーディングを必要としないAIツールに興味があります。
AithorがGoogle Sheetsとの連携をサポートしているか知っている人はいますか?それがあれば私のワークフローにとても便利です。
早くモバイル対応が追加されることを願っています。外出先で使いたいです。
私はしばらくの間Aithorをいじっています。驚くほど使いやすいですが、複雑なタスクの処理が時々少し遅く感じます。
もっとインスピレーションを得られるチュートリアルやサンプルプロジェクトがあればいいのにと思います。
Aithorの価格設定は、私が試した他のいくつかのAIプラットフォームと比べて妥当です。
音声コマンドを使ってみましたが、まだ完全にサポートされているかはわかりません。
いくつかのAI出力は少し編集が必要でしたが、大きな問題はありませんでした。