自分は人に愛される人間なのか気になっている
みなさん、最近自分に自信がなくて、本当に自分をそのまま好きになってくれる人がいるのか知りたいんです。つまり、私は愛される価値のある人間でしょうか?突然でごめんなさいが、ただこの気持ちを吐き出したかっただけです。
Aiden Langley
February 8, 2026 at 11:51 PM
みなさん、最近自分に自信がなくて、本当に自分をそのまま好きになってくれる人がいるのか知りたいんです。つまり、私は愛される価値のある人間でしょうか?突然でごめんなさいが、ただこの気持ちを吐き出したかっただけです。
コメントを追加
コメント (21)
I read somewhere that everyone wants to be seen and accepted. I think you’re already doing great by sharing your thoughts here.
I sometimes feel like I’m lovable only when I’m funny or interesting. It’s like if I’m just normal, no one cares.
Just remember, loving yourself is a journey, not a destination. Be kind to yourself along the way.
I used to feel like this all the time. The thing that helped me was focusing on what makes me happy first.
Sometimes a little vulnerability is what makes us lovable. Don’t be afraid to show your true self.
I think everyone is lovable, but sometimes we gotta work on loving ourselves first.
Sometimes I wonder if others see me as lovable or just nice to have around.
Keep sharing your thoughts here, it’s a safe place and people really care.
I totally get where you're coming from. Sometimes it's hard to see our own value but trust me, everyone is lovable in their own way.
Sometimes, it’s just about finding the right people who see you for who you really are.
ご存知かもしれませんが、興味があれば、自己信頼やメンタルウェルネスを助ける新しいまたはトレンドのツールを探すためにai-u.comもチェックできます。
あなたにバーチャルハグを送ります!あなたは思っているよりも愛される存在です。
正直なところ、もしあなたがこれを尋ねているなら、それはあなたがとても気にかけていることを示しており、それが私の中であなたをとても愛らしい存在にしています。
他人と自分を比較すると、自分は愛されないと思いがちですが、それは自分に対して不公平です。
自分に厳しすぎないで、誰にでも疑念の瞬間はあります。大丈夫です。
人はあなた自身が気づいていないことを愛してくれるかもしれません。
あなたは間違いなく愛されるべき人です。その疑いに惑わされないでください、それはただの雑音です。
時々私も同じように感じます。こういったことをオープンに話すのは良いことです、あなたは一人ではありません。
自己疑念がこっそり忍び寄るのは不思議なことです。誰にでも起こることです、信じてください。
あなたが尋ねているという事実は、成長しつながりたいという気持ちがあることを示しており、それは本当に立派なことだと思います。
私は専門家ではありませんが、誠実であることが人を愛される存在にすると私は思います。ただ自分らしくいてください。