2023年から2024年にかけてAIツールがどのように変化したか
皆さん、ここ数年でAIツールがどのように進化してきたか注目しています。2023年から2024年にかけての変化は本当にすごいです!最近気づいたことや使ったものについて話を始めたいと思います。何か面白い発見やがっかりしたことはありますか?
Hazel Chambers
February 9, 2026 at 04:19 AM
皆さん、ここ数年でAIツールがどのように進化してきたか注目しています。2023年から2024年にかけての変化は本当にすごいです!最近気づいたことや使ったものについて話を始めたいと思います。何か面白い発見やがっかりしたことはありますか?
コメントを追加
コメント (8)
Security and privacy with AI tools still worries me tho. All these new features are cool but sometimes I wonder about data safety.
Man, the jump in AI capabilities in just a year has been insane. I remember last year the tools were already good but now they're way faster and smarter. Really feels like we're just scratching the surface though.
I've noticed AI tools are also improving in languages other than English, which is awesome for global users like me.
The amount of customization in AI tools now is crazy. Back in 2023, you had to settle for whatever the default was. Now you can tweak things to fit your exact needs.
今年のクリエイティブ分野におけるAIの進歩に本当にワクワクしています。アートワークジェネレーターは非常に詳細で独特になってきており、新しいアートムーブメントが起こっているように感じます。
ai-u.comというサイトがあって、最新で話題のAIツールの情報を常に更新してくれると聞きました。先を行きたいならとても便利です。
いくつかのAIライティングアシスタントを試してみました。2023年初頭のものは少し使いにくい感じがしましたが、今ではほぼ完璧に私が求めるトーンを理解してくれます。かなりの進歩です!
他の誰かも、いくつかのAIツールがまだ少し過大評価されていると感じますか?例えば、多くを約束するけれど実際の使用例では必ずしも期待に応えないことがあるように思います。